Korjaus- ja huoltotyöt

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista huoltoa kaikenlaisille koruille. Olipa kyseessä kallisarvoinen timanttisormus tai rakas perintökoru, meidän tavoitteenamme on pitää korusi kauniina ja hyväkuntoisena.

Mitä palveluihimme kuuluu?

Puhdistus ja kiillotus: Puhdistamme korut perusteellisesti, poistamme lian, rasvan ja tahrat käyttäen turvallisia puhdistusmenetelmiä. Kiillotamme korut saadaksemme niiden kiillon takaisin.

Korjaus ja kunnostus: Jos korussasi on löysät kivet, rikkoutuneet lukot tai muut vauriot, meillä on ammattitaitoisia koruseppiä, jotka voivat korjata ne. Kunnostamme myös vanhoja ja kuluneita koruja niiden alkuperäiseen loistoonsa.

Kivien asennus: Jos haluat lisätä kiviä koruusi tai vaihtaa niitä, voimme auttaa. Meillä on laaja valikoima laadukkaita jalokiviä eri väreissä ja muodoissa.

Materiaalien hoito: Eri korumateriaalit vaativat erityistä hoitoa. Oli kyseessä sitten kulta, hopea, jalokivet tai helmikorut, me tiedämme, miten niitä tulee hoitaa ja säilyttää parhaalla mahdollisella tavalla.

Suunnittelu- ja muokkauspalvelut: Jos haluat muuttaa tai personoida korujasi, voimme auttaa sinua suunnittelussa ja toteutuksessa. Voimme luoda uniikkeja koruja juuri sinun toiveidesi mukaan.

Mikäli haluat keskustella korusepän kanssa arvokorun korjaamisesta tule käymään liikkeessämme Kalevankatu 33, 00100 Helsinki, ota yhteyttä sähköpostilla info@mykoru.fi tai soita numeroon 045 2082777

 

Katso myös oma mallistomme kaupasta!

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top